Ons werk tijdens de COVID-19 pandemie

Beste klant en alle partners,

Mijn naam is Andrii Voievodin, oprichter en mede-eigenaar van AV-exim company, dat 13 jaar ervaring heeft in de productie en verkoop van magazijnapparatuur onder het merk AUSBAU.

In deze stormachtige tijd willen wij u mededelen dat wij in volledige verantwoordelijkheid naar onze klanten en partners blijven werken.

Al onze kantoorteamleden werken vanuit hun huis, dus we kunnen alle verzoeken van onze partners op dezelfde manier behandelen als toen we vanuit kantoor werkten. Deze stappen waren van tevoren door ons gepland en we begonnen het werk uit te besteden voordat de overheid de betreffende voorschriften uitvaardigde.

Alle drie onze fabrieken werken normaal, uiteraard met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen, zodat we uw bestellingen op tijd kunnen maken. We zijn in februari 2020 gestart met de voorbereidingen voor het werk in crisis, dus nu zijn we helemaal klaar en kunnen we de nakoming van onze verplichtingen garanderen.

We hebben onze fabrieken van tevoren uitgerust met de nodige kritieke onderdelen voor 8-12 maanden behoeften op het hoogste productieniveau, dus we zijn ervan overtuigd dat we genoeg materiaal hebben voor een betrouwbare non-stop productie.

We hebben de meest populaire modellen op voorraad gehouden, zodat we ze snel kunnen verzenden en een veiligheidsmarge hebben voor eventuele onvoorspelbaarheid.

We hebben overeenkomsten gesloten met expeditiebedrijven, die de veiligheidsmaatregelen volledig volgen, zodat we al onze zendingen op tijd kunnen beheren.

Samenvatting:

Kantoor OK
Productie OK
Voorraad OK
Logistiek OK
We wensen je het allerbeste, wees gezond en we hebben er alle vertrouwen in dat de mensheid sterker zal worden na zo’n crisis!

Uit Oekraïne met liefde,
Andrii Voievodin en het hele team van AV-exim company

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl