Mobiele laadbrug voor een bedrijf in Nederland

Mobiele laadbruggen op maat leverbaar zijn de perfecte oplossing voor het optimaliseren van uw logistieke processen. U kiest zelf uw laadvermogen, de breedte van de laadbrug en vele andere parameters, afhankelijk van uw behoeften.

Onze nieuwe klant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van gezondheids- en vrijetijdsartikelen. Wij ontvingen een order voor de productie van een mobiele laadbrug met verwijderbaar hekwerk en een grotere rijwegbreedte van 2250 mm in plaats van de standaard 2000 mm.

Mobiele laadbrug op maat leverbaar voor een bedrijf in Nederland_1

Als optie koos de klant voor een gegalvaniseerd oppervlak van de laadbrug, waardoor het metaal tegen corrosie wordt beschermd en de levensduur van het product wordt verlengd terwijl het er toch verkoopbaar blijft uitzien. De laadbrug werd ook uitgerust met een extra paar wielen om de stabiliteit te verbeteren.

AUSBAU is een betrouwbare fabrikant en leverancier van magazijnuitrusting. Wij leveren materiaal aan meer dan 35 landen wereldwijd. Wij produceren op mobiele laadbruggen op maat leverbaar om aan alle eisen van de klant te voldoen. Wij werken voor kwaliteit en resultaten. We hebben vele jaren ervaring in de samenwerking met bedrijven van over de hele wereld, en hebben vele positieve referenties ontvangen voor de kwaliteit van onze producten.

Onze managers geven u graag advies en helpen u bij het kiezen van het juiste magazijnuitrusting om uw laad- en losprocessen te verbeteren.

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl