Laadbrug voor grote machines voor een Tsjechisch landbouwbedrijf

Een stationaire laadramp voor tractoren met speciale kenmerken is vervaardigd en geleverd aan onze vaste klant, een Tsjechische distributeur van landbouwmachines!

Dit is de vierde laadbrug voor grote machines die wij voor onze Tsjechische partner hebben vervaardigd. Wij hebben een laadbrug van 15 ton ontworpen en geproduceerd met een gegalvaniseerd antisliprooster en monteerbare beschermende zijborden.

stationaire laadramp

Tijdens hun werk moeten landbouwbedrijven vaak zware landbouwmachines in vrachtwagens laden voor verder transport. Standaard laadbrugmodellen zijn echter niet geschikt voor het laden van tractoren of maaidorsers. Dergelijke machines vereisen een veel grotere toelaatbare belasting en de totale breedte van de laadbrug zelf.

Niet veel fabrikanten van laadbruggen zijn bereid een dergelijk speciaal project op zich te nemen. AUSBAU heeft echter ruime ervaring in de productie van laadbruggen voor grote machines. Onze professionele ontwerpingenieurs staan klaar om elke taak op zich te nemen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.laadbrug

De kwaliteit en het professionalisme van AUSBAU worden bevestigd door het vertrouwen van onze klanten en hun herhaalde aankopen van laadbruggen voor tractoren bij ons bedrijf.

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl