Knauf Insulation heeft een mobiele laadbrug gekocht van AUSBAU

Werd Knauf Insulation, ’s werelds grootste fabrikant van isolatiematerialen, onze klant.

Door de jarenlange succesvolle activiteit in de productie en verkoop van laadapparatuur heeft AUSBAU duizenden klanten over de hele wereld gekregen, die elk voor ons waardevol zijn.

Vanwege de betrouwbaarheid en de uitstekende kwaliteit van de laadbruggen van AUSBAU hebben we langdurige samenwerkingsverbanden ontwikkeld met veel bekende bedrijven, waaronder Coca-Cola, Domino’s Pizza, Samsung, Electrolux, REHAU, Lufapak, Danone, Avon, enz.

Mobiele laadbrug AUSBAU (Knauf)

Dit keer namen vertegenwoordigers van Knauf Insulation, ’s werelds grootste producent van bouwmaterialen, contact met ons op om een mobiele laadbrug te kopen.

Knauf Insulation is een internationaal bedrijf dat eigendom is van de familie Knauf en een belangrijke producent van isolatiematerialen in Europa en de VS. Het bedrijf produceert warmte-isolerende materialen zoals glaswol, steenwol, houtvezelplaten en Heradesign houtwol akoestische plafondsystemen.

Voor het laden en lossen had het bedrijf een mobiele laadbrug AUSBAU-LNG8 (F2500) -ZRS nodig met een verzinkt wegdek om het tegen corrosie te beschermen. Dit oppervlak maakt het gebruik van een hellingbaan in elk weertype mogelijk. Op verzoek van de klant werd de breedte van de rijbaan ook gewijzigd in 2500 mm, in plaats van de standaard voor dit model 2000 mm.

Het vertrouwen van onze partners, zoals Knauf Insulation, getuigt van de hoge kwaliteit van AUSBAU-apparatuur en de erkenning ervan in de wereld.

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl