Bijzonder speciaal project van een laadbrug en platform voor zware machines

Het is niet de eerste keer dat ons bedrijf laadbrugs voor zware machines produceert, maar deze opdracht mag uniek genoemd worden.

De Poolse tak van een bekend internationaal bedrijf dat telescopische vorkheftrucks produceert, wendde zich tot ons om een oplossing te vinden voor het laden van dergelijke apparatuur voor verder transport. Het resultaat van het werk van onze ingenieurs was een speciale vaste laadbrug en platform die gecombineerd kunnen worden tot één enkele structuur van 19 meter.

laadbrug

Naast het verhoogde laadvermogen van 30 ton en de gewijzigde standaardafmetingen, maken extra opties de laadbrug en het platform speciaal. De HA2-WL2 optieset voor het laadplatform bestaat uit twee paar telescopische poten die in hoogte versteld kunnen worden en wielen voor lokale verplaatsing. De vaste laadramp heeft ook de HAWL-optie – een extra paar telescopische poten met wielen. Zowel de laadramp als het platform hebben de HR-optie – een extra veiligheidsreling met een hoogte van 1100 mm.

Vaste laadramp

Dit is slechts één voorbeeld van onze professionele en individuele benadering van de behoeften van onze klanten. De speciale laadrampen van AUSBAU zijn een unieke en hoogwaardige oplossing die niet teleurstelt!

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl