AUSBAU’s geografische aanbod uitgebreid tot 32 landen

We breiden de geografie van leveringen van onze producten voortdurend uit en we kunnen met trots verklaren dat TM AUSBAU-apparatuur al in 32 landen van de wereld wordt gebruikt.
In 2019 konden we de omzet dus met 50% verhogen in de EU-landen. Onze klanten zijn grote bedrijven in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en andere landen.

Mobiele laadbrug van AUSBAU

In 2019 werd onze apparatuur voor het eerst geleverd aan Finland, Portugal, Kroatië, België en Spanje. Dit werd in de eerste plaats mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze apparatuur.
Als leider in de verkoop van laadapparatuur hebben we onze productlijn uitgebreid. Ons bedrijf staat klaar om elke oplossing te bieden voor het laden van goederen in magazijnen.

Voor ons maakt de afstand waarover bezorging nodig is niet uit. We kunnen laadbruggen naar onze klanten sturen, per vrachtwagen of over zee.
We rusten niet op onze lauweren en streven ernaar dat AUSBAU-apparatuur in alle uithoeken van onze planeet wordt gepresenteerd.

Terugbellen
Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag stellen
Vul deze velden in of stuur uw aanvraag naar: mail@ausbaurampa.nl